در راستای توانمندسازی و بهروزرسانی دانش مسئولین فنی واحدهای تولیدی، کارگاه آموزشی «آشنایی با فرآیند صدور، تمدید و اصلاح پروانههای بهداشتی و قوانین، مقررات و آییننامههای اجرایی در حوزه فراوردههای غذایی و آشامیدنی» بهصورت حضوری در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، این کارگاه با همکاری انجمن مسئولین فنی استان و با هدف ارتقای دانش تخصصی، یکپارچهسازی فرآیندهای نظارتی و افزایش دقت و سرعت در صدور پروانههای بهداشتی برنامهریزی و اجرا گردید.
در این برنامه، کارشناسان حوزه غذا و دارو به تشریح مراحل صدور انواع پروانهها، الزامات قانونی، فرآیندهای اصلاح و تمدید، همچنین نکات کلیدی مورد نیاز مسئولین فنی پرداختند. شرکتکنندگان نیز به طرح پرسشها و بررسی چالشهای موجود پرداخته و ضمن تبادل نظر، با آخرین دستورالعملها و ضوابط اجرایی آشنا شدند.
برگزاری این کارگاه بهعنوان گامی مؤثر در استانداردسازی فعالیت واحدهای تولیدی و ارتقای سطح سلامت فرآوردههای غذایی استان ارزیابی میشود.

| افراد آنلاین | 0 |
| بازدید صفحه جاری | 2212 |
| تاریخ بروز رسانی | 1404/09/01 |
| بازدید امروز | 11713 |
| بازدید دیروز | 15759 |
| بازدید کل | 7757148 |

